Vásárlási feltételek

Minimális megrendelési érték nincs.

Vásárlás folymata:

  1. Válassza ki a terméket, melyeket kategóriákra osztottunk, ezzel is segítve vásárlását.
  2. Ha a termék megrendelése mellett dönt, tegye ezt a kosárba.
  3. A kosár tartalmának megtekintése után, még dönthet, hogy a teljes tartalmát megvásárolja, módosíthatja a mennyiségeket, illetve törölheti tartalmát.
  4. Amikor végzett a vásárlással, és még nem regisztrált partnerünk, kérem töltse ki az űrlapot adataival. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ill. regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért ill. a folyamat közben felmerülő technikai problémákért webáruházunk felelősséget nem vállal.
  5. A megadott email címre elküldjük a megrendelés visszaigazolását.

Ha a vásárlás során bármilyen hiba merült fel, illetve kérdése volna, forduljon bátran hozzánk:

+36 30 398 0645 illetve nemethnora@byhome.hu

Megrendelések teljesítése:

A raktáron lévő termékek 5 munkanapon belül szállításra kerülnek, melyet DPD futárszolgálat végez.

Házhoz szállítás a megadott árakon Magyarország területére érvényesek, külföldre szállítás esetén kérjen árajánlatot a szállításra. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik, szombaton és vasárnap kiszállítás nincs.

Azon termékek vonatkozásában, amelyek átmenetileg nincsenek raktáron a várható szállítási időről az eladó e-mail formájában értesítést küld a felhasználó megrendelésben megadott e-mail címre. Felhasználó a várható szállítási idő ismeretében jogosult eldönteni, hogy leadott megrendelését továbbra is fenntartja-e.

© 2014 bijouparadise.hu | Minden jog fenntartva

készítette: FekiWebstudio.hu