Szállítási feltételek

A megrendelt raktáron lévő árucikkeket az Ön által megadott szállítási címre juttatjuk el 5 munkanapon belül futárszolgálat segítségével.


Megrendelés történhet:
- Webáruházban regisztrációval, illetve e-mailen (nemethnora@byhome.hu)
- Regisztráció nélküli vásárláskor egy kitöltendő űrlapot küldünk vissza a megrendeléshez.

Információ:
e- mail:nemethnora@byhome.hu
tel.: +36 30 298 0645


Az áru ellenértékét az alábbiak szerint tudja kiegyenlíteni:

Személyes átvétel esetén:
Készpénzben az áru átvételekor , csomag elkészítését e - mailon jelezzük és tájékoztatjuk az átvétel lehetséges időpontjáról.


Átvétel helye:
Renato Design Bt.
9330 Kapuvár, Deák Ferenc u. 2/B.
Hétfő – Péntek: 8 – 16 óráig

Előre utalás:
Az áruról fizetési értesítőt e -mailen megküldjük és a beérkezést követő napon indítjuk a kiszállítást.
A szállítás díja 1 200 Ft.
A számlát a csomag tartalmazza.

Utánvétel:
Az áru megérkezésekor egyenlíti ki a futárszolgálatnak.
A szállítás díja 1 500 Ft.

Házhoz szállítás a megadott árakon Magyarország területére érvényesek, külföldre szállítás esetén kérjen árajánlatot a szállításra. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik, szombaton és vasárnap kiszállítás nincs.


Termékgarancia

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A visszaszállításról mihamarabb értesítést kérünk e - mailen.

FONTOS! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyző könyvet kell felvenni. A sérülésről utólag jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni! Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően 2 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét kizárólag elektronikus levél útján jelezheti az nemethnora@byhome.hu címén. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

 

 

© 2014 bijouparadise.hu | Minden jog fenntartva

készítette: FekiWebstudio.hu